• Filter een ervaring

  • Met:

Leestijd: < 1 minuut

Hoe werkt dat nou met als ik op mijn site caching wil verbeteren? Want de page onthoudt hij wel, maar als ik dan weer op home klik, wordt de pagina weer opnieuw geladen. Dat is niet helemaal de bedoeling en daarom ga ik in dit artikel even op onderzoek uit naar hoe ik dat kan verbeteren.

  • Filter een ervaring

  • Met:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

  • Filter een ervaring

  • Met:

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen