Inhoudsopgave
Leestijd: < 1 minuut

Ik ben gewoon wel benieuwd of het mogelijk is om een clip te fragmenteren vanuit een andere hoek.

Op de websites van de eerste en tweede kamer kun je de audio krijgen denk ik. Laat ik dat eens proberen te vinden. Nou dat is dus niet mogelijk. Ik kan niet eens de audio vinden van de eerste kamer. Dat is toch niet helemaal zoals ik het gezien had, maar er is ook nog geen podcast die dat allemaal samenzet. Dat is misschien wel iets dat ik voor de staat kan doen. Een Podcast waarin volledige debatten kunnen worden gehoord.

Dat is eigenlijk nog best een goed idee ook. En ik kan dat uitvoeren.

Kijken of ik bij de database kan komen en ik moet me afvragen of het niet strafbaar is wat ik wil gaan doen. Misschien moet ik eerst even contact opnemen met de overheid en vragen wie ik hiervoor het beste kan hebben.

  • Als

  • Met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen