Leestijd: < 1 minuut

In het huis wordt tegenwoordig steeds meer gewerkt. Daarom zijn er relatief meer ‘thuiswerk’ ervaringen bijgekomen, waaronder het hebben of maken van een werkkamer. Hierbij is het belangrijk om de juiste condities te creëren om tot een goede werkatmosfeer te komen.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken is afhankelijk van welk type werkzaamheden je uitvoert. Het kan natuurlijk zo zijn dat je werk achter een laptop plaatsvindt. Maar het kan net zo goed zijn, dat je in de praktijk dingen doet in een werkkamer, zoals schetsen of brainstormen.

De werkkamer gedijd prettig in de volgende situatie:

  • Het werk moet leuk zijn (apealing) zijn.
  • Er moet tijd zijn om in de werkkamer te zitten.

Zoals ik hierboven heb geschreven voor de werkkamer, betekent niet het ook echt een afzonderlijke plek is. Sommige mensen kunnen op allerlei plekken werken. Denk bijvoorbeeld aan de mensen die kunnen werken met een laptop; schrijvers, ontwikkelaars, ontwerpers of traders. De moeite (effort) die wordt gezien als werk, is omgevingsonafhankelijk

Omgevingsafhankelijk werk

Veel beroepen worden uitgevoerd in het veld. Denk hierbij aan de fysieke beroepen die tussen mensen en met mens en techniek samenkomen. De bus is een goed voorbeeld hiervan.

  • Filter een ervaring

  • Met:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

  • Filter een ervaring

  • Met:

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen