Inhoud van dit artikel:
Leestijd: < 1 minuut

Op de website van de tweede kamer is te lezen dat het alle audiovisuele beelden kosteloos ter beschikking stelt aan de media. Dat is mooi, want ik mis nog een mediavorm waarbij ik gewoonweg interessante debatten kan luisteren en daarin kan knippen over wat belangrijk is. Zo kan ik bijvoorbeeld een analyse geven over een debat met interessante fragmenten voor de aankomende verkiezingen.

Dan moet ik even een account aanmaken voor de tweede kamer en dan kan ik daar alles wel opzetten volgens mij.

  • Als

  • Met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen