Leestijd: < 1 minuut

Het is de tijd waarin Whatsapp onder vuur ligt vanwege het hele Facebook ding. Iedereen stapt over op Signal. Maar goed, daar gaat het niet om.

Ik dacht namelijk aan het volgende. Het komt nogal eens voor dat ik een berichtje wil sturen naar iemand die bijvoorbeeld niet gestoord wil worden op dat moment. Stel bijvoorbeeld iemand gaat de nachtdienst in, die gaat nog even slapen van te voren en ik kom wil diegene nog even een berichtje sturen. Wanneer die persoon per ongeluk haar geluid niet uit heeft gezet, wordt diegene wakker van mijn berichtje, terwijl dat berichtje misschien nog helemaal niet gelezen hoefde te worden. Dat is niet de bedoeling.

Het liefste wil ik dus zelf bepalen of de ontvanger van mijn berichtje een stil berichtje krijgt van mij, zodat ik zeker weet dat die gene niet gestoord wordt.

Waarschijnlijk bestaat deze functie al ergens, maar het zou ook fijn zijn als het wat meer gepusht zou worden in grotere chatsystemen als WhatsApp.

  • Filter een ervaring

  • Met:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

  • Filter een ervaring

  • Met:

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen