Inhoud van dit artikel:
Leestijd: < 1 minuut

Het frustreert mij dat ik tijdens het schrijven zo moeilijk een trema kan plaatsen op een letter. Laat ik eens even uitzoeken hoe dat moet. Eerst zoek ik even naar het Engelse woord voor trema. Dit is diaeresis.

Mijn zoekterm is: how to put a diaeresis in WordPress while typing. Oke. Ik kom er dus achter hoe het werkt in WordPress.

Er staat hier namelijk dat:

Note that you do not have to hold down the compose key; just press each key in order.

Dit betekent dat ik gewoon de letter moet inhouden en vervolgens de trema moet kiezen om deze zo te typen in WordPress.

Wist ik niet. Weer wat geleerd.

Een paar dagen later ontdek ik dat in het gebruik hiervan de shortcuts met de cijfers erg handig zijn. Dat betekent dat ik een letter lang ingedrukt houd en vervolgens op de 2 klik om er een trema bovenop te zetten. Dat is toch wel weer net iets sneller.

  • Als

  • Met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen