Inhoudsopgave
Leestijd: < 1 minuut

Zoals veel mensen gebruik in Google Agenda om mijn leven een beetje te structureren. En omdat ik al een tijdje bezig ben met hoe ik de informatie en ervaringen die ik beleef beter kan structureren, wil ik graag Google Agenda gaan gebruiken vanuit verschillende perspectieven.

Zo kan het dus zijn dat er een aantal perspectieven overblijven die bij mij horen. Deze perspectieven koppel ik dan aan een agenda en zo ontstaat er een agenda die gevuld is vanuit verschillende perspectieven.

Dat leek mij wel een mooi experiment.

Op dit moment zijn al mijn agenda’s nog een rommeltje:

Tevens is het gecategoriseerd op taken. Dat heeft als nadeel dat als ik aan het opruimen ben. Ik dat dus in principe dubbel aan het opschrijven ben. Het voordeel is weer dat ik op handeling kan sorteren.

Ik ga dus langzaam maar zeker deze agenda’s aanpassen.

  • Als

  • Met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen