• Filter een ervaring

  • Met:

Leestijd: 2 minuten

Wat vooraf ging

Ik heb nog niet zo gek veel geschreven op LinkedIn, en dat komt omdat ik vooral nog niet echt klaar ben om iets te delen. Dat komt weer omdat ik al mijn kennis die ik heb over bepaalde zaken nog niet goed heb kunnen rangschikken.

Als het gaat om het schrijven, dan doe ik dat eerst even in een los bestandje op mijn drive, zodat ik het daarin kan checken en herschrijven voor ik het op LinkedIn knal. Ten minste zo deed ik het. Ben benieuwd hoe ik dat in de toekomst ga doen.

Beginnen met schrijven op LinkedIn

Om te beginnen met schrijven op LinkedIn heb ik tijd nodig gehad om mijn informatie te structureren. Mijn huidige website is daarvan het levende bewijs. Wanneer het gaat om content op LinkedIn heb ik het hoofdzakelijk over tekst. Deze tekst schrijf ik vanuit een contentkalender. Hoe ik dat allemaal ga doen lees je vast en zeker op LinkedIn. Het is mij nog even de vraag of ik LinkedIn berichten kan insluiten in mijn blog. Eens kijken hoe ik een LinkedIn post kan invoegen in een blog. Dat gaat nog niet zo makkelijk.

Ik heb mij laten inspireren door de Big Five van BNR waarin je elke week een ander thema behandelt. Dit leek mij ook een mooie om aan te houden dat je dan elke week een berichtje rond een bepaald thema hoort. In mijn geval ga ik wel voor 7 dagen per week. Wellicht dat ik de artikeltjes ook kan voorlezen die daarbij horen (als ik die ook kan schrijven).

Dat is wel gelijk een flink stuk productie werk. Het schrijven is op zich te doen. Het opnemen voor de podcast is extra. Delen op LinkedIn kan je vast ook wel inplannen (hoop ik).

In welke volgorde kan ik het beste schrijven?

Nu ik het besef denk ik oja: waarom heb ik deze ‘structuur’ genomen, omdat ik het woordjes structuur hoorde op een podcast dat je dat nodig hebt als mens.

Structuur is het schrijven of de structuur dat ik kan geven aan bepaalde dingen is wellicht wel een manier om meer grip te krijgen op wat ik doe en wat ik kan doen.

  • Filter een ervaring

  • Met:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

  • Filter een ervaring

  • Met:

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen