Inhoudsopgave
Leestijd: 2 minuten

Ik moet zelf iconen kunnen maken om op mijn website bepaalde services aan te bieden. Ze moeten 2 variaties hebben: 1 locked en 1 unlocked. Met locked moet als enige een slotje bij. Als het nog niet is unlocked is het icoon in het grijs, anders is het in de kleuren van de huisstijl van Devoked.

Als proof of concept wordt als inspiratiebron de website van Service Design Tools gebruikt.

Inspiratie

Er zijn dus 4 variaties:

  1. Zwart wit unlocked
  2. Gekleurd locked on hover
  3. Zwart/wit unlocked
  4. Gekleurd unlocked
Prototype gemaakt in Keynote

Dit kan beter.

Laat ik het eens proberen in Photo Image Editor Pixelstyle. Echter. Designer in Pixelstyle is nog niet zo makkelijk. Daarom blijf ik bij Keynote.

Prototype 2
Prototype 3

Ik denk dat als ik iets beter kan omgaan met keynote dat het dan wel kan werken. Het is alleen even een idee krijgen van hoe ik dat het beste kan vormgeven. Als ik eenmaal een paar templates heb gemaakt, kan ik die ook hergebruiken dacht ik?

Om de afbeeldingen zo weer te geven op de website zoals ik dat wil, moet ik een transparante foto gebruiken en dan daar een achtergrond normaal en een hover achtergrond gebruiken met hetzelfde formaat. Zo kan het icoon ook clickable gemaakt worden.

Testpage

  • Als

  • Met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen