Leestijd: < 1 minuut

Op de blog van Devoked zie je wanneer de laatste update is geweest van het artikel. Dit lijkt echt niet te kloppen op het moment dat ik een ouder artikel aan het bewerken ben. Ik ga eens kijken hoe ik dat kan oplossen.

Eerst maar eens alle cache legen. Dat is het niet.

Het probleem ligt ergens anders. Omdat ik Elementor gebruik, heb ik een template voor de single posts. Daar had ik deze widget ingezet voor het aangeven van de datum:

Echter, deze widget geeft alleen aan wanneer de blog is gepost en niet wanneer deze voor het laatst in ge-update. Dat kon ik eerst niet echt goed zien, omdat de tijd wel aangepast werd. Maar omdat ik nu een ouder artikel ging aanpassen, zag ik dat het niet goed ging.

Hoe ik het heb opgelost? Een custom datum widget ingesteld:

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

  • Ervaar de beleving als

  • Met:

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen