Over Devoked

Leestijd: 2 minuten
Inhoudsopgave

Geschiedenis

De beginselen van Devoked gaan een langere tijd terug. Als ondernemer heb ik mijn bedrijf meerdere namen gegeven. Zo heette Devoked eerst The Online Nature en daarvoor CLOYSTER.

Waarom deze naamswijzigingen?

Het heeft allemaal te maken met welke werkzaamheden ik mij met mijn bedrijfje bezig hield.

De tijd van CLOYSTER

Het oprichten van een bedrijf is niet niets. Het inschrijven bij de KVK is het startpunt, daarna ben je in principe ‘ondernemer’. Vervolgens is het dus de taak om te ‘ondernemen’. Wat houdt dat in? Je maakt iets of je koopt iets in en je verkoopt datgene door aan je klanten. Wie je klanten zijn en wat je doet of inkoopt moet binnen de wet en op goede wijze gebeuren. Wie je klanten zijn is afhankelijk van wat je aanbied. Vraag en aanbod komen samen door de verkoper van het product of dient. Deze verkoper kan zichtbaar en onzichtbaar zijn. In mijn geval: beiden.

Want wat deed CLOYSTER in the early days? Websites en webshops maken voor het MKB. Hoe? Via WordPress en een thema dat ik gekocht had.

Mijn eerste klant. Ik denk dat iedere ondernemer dat nog wel kan herinneren: het moment dat je te horen krijgt dat je een deal met iemand hebt gesloten om vraag en aanbod samen te brengen. Fantastisch.

Ik mocht dus aan de slag om een website te maken. Dit ging natuurlijk niet zo soepel als ik zou willen. Omdat ik pas net begonnen was, snapte ik het allemaal nog niet zo goed wat ik deed. Tuurlijk ik had wel wat ervaring opgebouwd, maar als ik een vraag heb, kan ik die alleen maar stellen aan het internet: google.

Dit veroorzaakt stress, maar je denkt dat dit er bij hoort. En dat is ook zo gebleken. Als ondernemer geld verdienen is een stressvolle zaak.

De tijd van The Online Nature

Na een tijdje websites gemaakt te hebben.

De tijd van Devoked

Heden

Toekomst

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen