Leestijd: 2 minuten
Inhoudsopgave

Quicktime player is de video software die ik gebruik om deze filmpjes op te nemen. Tevens is het de manier om mijn audio op te nemen. Deze audio is een vorm van rust en kan best lekker werken. Het geluid van typen is ook best wel leuk om naar te luisteren, dus voor de mensen mijn blog willen beluisteren, dan dat hier.

Persoonlijk is het mijn ambitie om het leven een beetje beter te maken. Dit probeer ik te doen door op mijn manier naar het leven te kijken en daarmee proberen het leven te begrijpen om vervolgens de zwakke plekken die in het leven zitten aan te wijzen om er vervolgens te verbeteren.

Dit artikel is opgedragen aan Quicktime. Dit doe ik omdat ik hou van de software van mac. De UX is wel van oorsprong bij Apple de toonaangevendheid die zij verdienen. Daarom is dit een ode aan de prachtige stap die zij hebben gezet in the field of User Centered Experience Design.

Het opnemen van een video, daarvan zou je het liefste willen zien dat het aan het draaien is. Nu kan je dat wel zien hoor. Als je naar de app gaat op je mac, dan kun je daar vinden dat het loopt, maar echt duidelijk is het niet.

Daarom zou ik graag twee dingen willen introduceren: een real live timer van de minuten en tijd die je ziet in de front end, maar niet in het uiteindelijke resultaat, én ik wil van te voren in 1 keer een beeldschermopname maken.

Ik ga het even stap voor stap voor je uitleggen

Dit is wat je ziet als je met twee vinger op het icoontje van de QuickTime player app klikt.

Vervolgens klik je op nieuwe schermopname.

Wat gebeurt er als je op neem op klikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen