Leestijd: < 1 minuut

Ik zocht naar een manier om al mijn kennis te ordenen op een UX / Service design manier. Die heb ik gevonden door alle informatie die ik had te labelen in mijn berichten. Zo heb ik met de plugin Search & Filter de mogelijkheid om ook met Custom Field nog dieper te gaan filteren. Dat heb ik op dit moment niet aan staan, maar kan ik in het vervolg nog wel doen als ik daar behoefte aan heb. Ik hoef dan alleen maar in de plugin ‘ Post Meta’ in te voegen en de rest spreekt voor zich.

De plugin heeft ook een eigen caching systeem, waar het elke pagina eerst cachet.

  • Filter een ervaring

  • Met:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek naar een ervaring met bijvoorbeeld een website supermarkt bedrijf douche huis merk klaslokaal film blog

als gebruiker. klant. mens. onderzoeker maker verbeteraar bewoner bedrijf. analist. ontwikkelaar. producent.

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

  • Filter een ervaring

  • Met:

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen