Inhoud van dit artikel:
Leestijd: < 1 minuut

1 woord van 10 letters kan alles betekenen waar een bedrijf voor bestaat. 

Ervaringen van ons allen zijn belangrijk. De tijd van ‘slechte service’ is voorbij (e- boek).

Onze roots zijn gevarieerd en vormen tezamen een onderzoeksstroming naar het receptief veld van individuen in een samenleving.

Onze taak is om zoveel mogelijk te kijken naar de belevingen van alle partijen die meespelen in de totstandkoming van een beleving. 

Dit doorbreekt ‘eilanden’ van schakels in de keten, het verhoogt het geluk in het leven van iedereen die betrokken is in het ecosysteem en vormt de economie naar een belevingsgerichtheid die tot op heden niet of nauwelijks in het dagelijks leven wordt geoptimaliseerd. 

Dit is zonde want iedereen kan profiteren van een betere beleving voor iedereen. Vaak is het ook nog eens enorm eenvoudig en kan je met een handvol interventies de beleving uit de gevaren zone halen en zelfs van een onvoldoende naar een voldoende.

Het DNA van Devoked is simpel. Alles is een ervaring. Iedereen beleeft een ervaring anders. Devoked zorgt dat iedereen in het ecosysteem (keten + customer journey) beleeft naar verwachtingen. De verwachtingen van klanten moet op het hoogste niveau komen te staan. De verwachtingen om daar een team / bedrijf omheen te bouwen is nodig. 

Experience, het Engelse woord voor ‘ervaring’, is onze obsessie. De interacties binnen het receptief veld van belevingen maakt een ervaring te ontrafelen.

Motivatie

Het moeilijke van een start-up zijn is niet het opstarten zelf. 

“Het is het doorgaan wanneer het voor de zoveelste keer mislukt. is”

Het is een visie hebben over de toekomst, daar in te geloven en het iedere dag proberen waar te maken.

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen