Inhoud van dit artikel:
Leestijd: < 1 minuut

Als je een website wil laten maken kom je met verschillende kosten in aanraking. Hieronder worden besproken welke kosten dit zijn.

Ontwerpkosten
Ontwerpkosten zijn de kosten die gemaakt worden door de tijd die nodig is om een ontwerp te maken waar de klant tevreden mee is. Dit proces gebeurt met feedback vragen ook aan potentiële gebruikers van de website.

Onderzoekskosten
Een goede site wordt onderzocht om zichzelf te verbeteren. Met onderzoek naar klikgedrag kan de site doorontwikkeld worden.

Ontwikkelkosten
Het komt geregeld voor dat de site doorontwikkeld dient te worden om geoptimaliseerd te worden voor de gebruiker van de site.

  • SEO optimalisatie

Onderhoudskosten
Achter de schermen lopen allerlei processen om de website online te houden. Updates van plugins en thema’s gebeurt vaak standaard. Echter soms gaat dat mis en wil je dat dit probleem wordt opgelost.

Schrijverskosten
Schrijven van teksten op pagina’s en blogs die aansluiten

Factor tijd
Tijd speelt ook een belangrijke rol in de kosten voor een website. Projecten die op korte tijd gerealiseerd worden zijn heel arbeidsintensief, terwijl projecten die over een langere periode zich afspelen vaak goedkoper zijn.

  • Als

  • Met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Gedesignd door

Devoked

Probleem oplossen

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen

Gebruiker ervaart een probleem

Er ontstaat een behoefte

Doelgroep analyse
Bedrijfsanalyse

Drukt op link

Gebruikers binnenwereld

Devoked achter de schermen